Aan de slag met uw project

Elk van onze projecten slaagt door de persoonlijke hands-on aanpak. We bouwen samen met u.

Laat je e-mail achter en download onze startserskit om je webproject in kaart te brengen

Download beschikbaar in pdf en epub

1 - we verkennen

We laten u ons alles vertellen over uw project, uw deadlines en uw budget. Wij willen ons vooral onderdompelen in uw leefwereld en alle facetten van het probleem leren kennen. We luisteren, noteren en we stellen vragen tot we perfect begrijpen hoe alles in elkaar steekt. Zo komen we te weten of we de juiste partij zijn voor u. Ook u kunt vragen stellen. Wat is onze uurprijs, wanneer kunnen we beginnen, hoe werken we samen, hoe houden we u op de hoogte en wat u nog meer wilt weten.

2 - we plannen

Nu we voldoende informatie hebben kunnen wij aan de slag. We tekenen uit hoe we te werk gaan en maken een inschatting van de nodige tijd. We leggen ons plan aan u uit waardoor u zicht krijgt op de oplossing die we voorstellen. We geven opties en advies zodat u een haalbare keuze kunt maken voor uw project.

3 - we bouwen

Na een akkoord starten we met het bouwen. Het eindproduct ontstaat uit een proces van opeenvolgend ontwikkelen en terugkoppelen. We hebben wekelijks een overlegmoment. Hierdoor krijgen wij de mogelijkheid te tonen wat we bouwden en krijgt u de mogelijkheid de nieuwste versie te testen, prioriteiten eventueel te herschikken en de volgende sprint te overlopen.

4 - we lanceren

Iedere week geven we u wel de meest recente versie, maar dit is toch een specialer moment. Het moment waar we allebei op wachtten, het moment waarop een feestje op zijn plaats is, het moment waarop het project officieel gelanceerd wordt. Samen met u overlopen we hoe het project gelanceerd wordt en we vertellen u perfect wat u kunt verwachten en waarvoor u klaar moet zijn.

5 - we volgen op

Na de lancering blijven we de applicatie monitoren en zorgen we dat die online blijft. Met uw vragen kunt u steeds bij ons terecht.


... en de bal begint te rollen